Названа дата випуску MIUI 12.5 в Україні

Компанія Xiaomi провела захід Mi Fan Open Day, на якому була представлена ​​оновлена ​​оболонка MIUI 12.5. Там же анонсована офіційна дата випуску цього апдейта.

Перші пристрої почнуть отримувати фінальну збірку MIUI 12.5 з 30 квітня. В їх число входять найбільш актуальні флагмани. Стабільна бета-версія MIUI 12.5 вже доступна в Китаї моделям Mi 10 і Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 11 і Mi 9S – саме вони оновляться до релізной збірки в першу чергу. Поки тільки в Китаї, а в подальшому цей апдейт почне поширюватися в інших країнах, в тому числі в Україні.

Точні дати випуску MIUI 12.5 для глобального ринку і для України поки не визначені. Xiaomi спочатку тестує нові версії великих оновлень на користувачах в своїй рідній країні, а потім випускає їх по всьому світу.

В цьому році Xiaomi відкрила бета-тест MIUI для українських користувачів. Володарі обраних моделей смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco зможуть встановити стабільні бета-збірки і взяти участь у розвитку цієї оболонки. Розробники MIUI приймають від них відгуки про її роботу, а також про баги і виникаючі проблеми.

Також був запущений проект Xiaomi.eu – користувачі цього сайту можуть завантажити найсвіжіші збірки MIUI, неофіційно адаптовані з китайських версій для міжнародного ринку. У прошивки, які встановлюються вручну з втратою даних, додані додаткові мови, крім китайської та англійської (включаючи українську), а також сервіси і додатки Google, яких немає в оригіналі. Вбудовані додатки, призначені виключно для Китаю, були вирізані, оскільки вони не приносять користі для жителів інших країн.

У MIUI 12.5 перероблений інтерфейс системи і фірмових додатків, з’явилася плавна анімація переходів, а картки на екрані багатозадачності можна перегортати горизонтально. Споживання системних ресурсів, в тому числі оперативної пам’яті, знизилося приблизно на третину. Була посилена захищеність системи, з’явилися нові суперобої з єдиної анімацією і ефектами для сторінки блокування і робочого столу, додані звуки природи і тварин для різних сценаріїв, а тактильний відгук повинен стати більш природним. Крім того, в MIUI 12.5 передбачено тісний контакт смартфонів з ноутбуками та комп’ютерами на базі Windows 10. Власники пристроїв Xiaomi, Poco і Redmi зможуть переглядати повідомлення від мобільних додатків на екрані ПК, використовувати загальний буфер обміну і швидко відправляти з одного гаджета на інший посилання, фотографії та інші файли.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.