Нова тема iOS 14 для MIUI 12 перетворює ваш Xiaomi на iPhone

Хочу поділитися з вами новою темою дизайнера Costantino. Робота виконана в стилі iOS, адаптована для двох режимів установки і деякі програми, наприклад калькулятор і музика змінені, а в інших так чи інакше є компоненти у вигляді внутрішніх кнопок і плашок.

Дабл тап праворуч від годинника або посередині годин запускає музичний плеєр. У нижніх кутах ярлики ліхтарика і камери.
Свайп вправо відкриває додатковий екран з інформацією про погоду на сьогодні і ще три дні. Також доступні карти, записи календаря та 8 додатків швидкого доступу, де діалер є за замовчуванням. Решта програми ви можете налаштувати по своїх потреб, а також відключити яке не використовується, наприклад ті ж карти, пошук, календар і інші. Для цього натисніть кнопку Edit внизу.

Свайп зверху вниз у правій кромки екрану або по середині годин викликає додаткове меню з налаштуваннями WiFi, інтернету, блютуз, яскравості і звуку. Також тут можна запустити музичний плеєр, включити / виключити темний режим, ліхтарик, відкрити калькулятор і камеру і інші програми. Деякі з яких доступні тільки після введення пароля.

Віджет на робочому столі подвійний і кожна частина налаштовується вами дабл тапом під лівою або правою частиною. Таким чином ви самі вирішуєте, що для вас важливіше, годинник з погодою і фото альбом або, припустимо крокомір і заряд батареї. Кожну частину можна взагалі приховати, але місце залишиться клікабельним і ви завжди можете її повернути.

Пак іконок iOS змінює оригінальні значки Гугл звонілки / контактів і повідомлень. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6. У папках звичайне кількість колонок.
У згорнутої шторки 5, в розгорнутій 4 ярлика в ряду. Повідомлення розділені. Центр управління симпатичний. У рядку стану мережу 5G)
У дзвонілки англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9 Pro і RN 10 Pro (MIUI 12, ANDROID 11) – встановилася добре, виглядає теж добре) Але встановилася трохи по-різному, наприклад на RN 10 Pro немає * ящика * в докбарі і фону в папках теж немає і відповідно звонілка від Гугла не змінилася, що було очікувано, так як Гугл звонілки темами не змінюються, тільки іконки і то не у всіх темах.
Дивимося скріншоти світлої версії теми:

Симпатична тема і після перемикання на темний режим також добре виглядає:

Після застосування перезавантажте ваш пристрій для застосування всіх компонентів і видалення хвостів від попередньої теми (!)
 Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.