Розробники Xiaomi видаляють функції MIUI 12 з пристроїв серії Redmi

Замість того, щоб оптимізувати фірмову оболонку, компанія повністю прибрала деякі функції MIUI 12 зі своїх пристроїв. Компанія прикрила свої дивні дії приводом оптимізації та стабільності роботи.

Схоже, це не припиниться найближчим часом, оскільки на цей раз черга Redmi 9.

Один користувач вирішив висловити своє розчарування на форумах спільноти. Модератор відповів йому, що це зроблено для пристроїв нижнього рівня, щоб забезпечити безперебійну роботу.

Деякі функції, такі як поділ екрану, плаваючі вікна, перемикання блокування додатків на панелі недавніх повідомлень і т. Д., Тимчасово вилучені для оптимізації системи та зменшення затримок призначеного для користувача інтерфейсу. Це відноситься до всіх пристроїв низького рівня, таким як серія Redmi 9, Redmi Note 9 і т. Д. До деяких функцій можна отримати доступ через додаток безпеки, але інші видалені.

До сих пір залишається загадкою, які пристрої серії Redmi 9 стали жертвами цього акту з боку Xiaomi. Після того, як ці функції були спочатку реалізовані, видалення їх зараз заради оптимізації не має сенсу.

Це не єдина погана новина для користувачів серії Redmi 9 на сьогоднішній день. Той же модератор продовжує розчаровувати користувача Redmi 9A, розповідаючи про розклад оновлень Android 11.

Redmi 9A, будучи одним з пристроїв початкового рівня, стоїть останнім у черзі на оновлення Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.