Київстар змінить умови популярних послуг

До нововведень залишилося менше тижня. З 9 квітня оператор мобільного зв’язку Київстар зробить перегляд умов популярних послуг «Поповни мій рахунок», «Передзвони мені», «Довірена особа». Послуга «Передзвони мені» дає можливість користувачам при негативному або нульовому балансі на рахунку відправляти абонентам будь-яких операторів SMS-повідомлення з проханням передзвонити. Раніше було доступно 8 безкоштовних відправлень на місяць, з 9 квітня користувачі зможуть щодня робити по три безкоштовних запиту.

Користувачі послуги «Поповни мій рахунок» можуть відправляти SMS-повідомлення з проханням про поповнення їх балансу. З 9 квітня абоненти контрактних і передплатних тарифів матимуть можливість робити два безкоштовних запиту кожен день замість чотирьох в місяць.

Завдяки підключенню послуги «Довірена особа» можна вести контроль за витратою коштів іншого абонента оператора Київстар та поповнювати йому рахунок. Зараз за запити потрібно платити, але з 9 квітня буде щодня надано десять безкоштовних запитів.

Варто зазначити, що в рамках всіх зазначених послуг не використані протягом дня безкоштовні запити будуть анульовані в кінці дня.

Раніше ми писали, що Київстар заявив про масштабне збої, через якого була зроблена розсилка SMS-повідомлень про блокування номера і з некоректними відомостями про вартість послуг. Мобільний оператор також звернувся до абонентів і попросив повідомляти про такі смсках або інші проблеми.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.