Як відключити звук набору номера на Xiaomi

Продовжуємо досліджувати фішки MIUI – розберемося, як поміняти звук набору номера на смартфонах Xiaomi. Прошивку від Xiaomi, MIUI, можна «вивчати» до нескінченності – не дарма вона вважається однією з найбільш «кастомізіруємих» прошивок на ринку. Ми вже пройшлися по деяким особливостям MIUI, в тому числі дізналися, як налаштувати темну тему і як навести порядок на робочому столі. Тепер настав час розібратися, як відключити звук набору номера на Xiaomi.

 

Так, ви все правильно зрозуміли – якщо раптом вас дратує звук набору номера в вашому смартфоні, ви можете відключити його навіть в стандартному (тобто не «беззвучному») режимі. Більш того, Xiaomi пропонує замінити звук за замовчуванням на більш мелодійний. Давайте подивимося, як це можна зробити.

Для початку вам необхідно буде зайти в сам додаток номеронабирателя (іконка «Телефонна трубка» на екрані). Далі натискаємо на іконку налаштувань цього додатка – вона знаходиться в нижньому лівому кутку екрана і виглядає як три лінії.

 

 

У Настройках знаходимо підпункт «Розширені настройки», де на першій же позиції буде розташований ще один пункт «Звук при наборі номера». Тут ви зможете налаштувати звук набору так, як вам необхідно – його можна відключити зовсім або ж поміняти на більш приємний слуху звук фортепіано.

НАЛАШТУВАННЯ ЗВУКУ В СМВРТФОНІ XIAOMI

Також налаштувати програвання звуку набору номера можна в окремому меню в загальних налаштуваннях вашого Xiaomi. Заходимо в додаток «Налаштування», шукаємо пункт «Звук і вібрація» і знаходимо всередині нього підпункт «Додаткові настройки».

В даному меню ваш чекає список звуків, які ви б хотіли залишити включеними або вимкнути зовсім, наприклад, звук видалення файлу, блокування екрану і, звичайно ж, звук номеронабирателя.

 

 

Обов’язково спробуйте «погуляти» по всіх представлених пунктам налаштувань – так ви дізнаєтеся ваш смартфон трішки краще.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.