Офіційно LG закриває підрозділ виготовлення смартфонів

Всі говорять про те, що смартфон бізнес LG помер. Мобільний бізнес LG застряг в петлі через падіння продажів і величезних збитків. Тривати так довго не могло і аналітики всерйоз заговорили про те, що компанії пора згортати свою діяльність. Спроби продати бізнес не увінчалися успіхом і LG прийняла рішення просто закрити цей напрямок своєї діяльності.

Про це повідомило авторитетне південнокорейське видання з посиланням на джерела всередині самого південнокорейського гіганта. Вони повідомили про те, що компанія провела внутрішній аудит за частиною продажів і капіталовкладень і прийняла остаточне рішення, що необхідно прикрити смартфонів бізнес.

Тепер перед компанією стоїть завдання працевлаштувати співробітників мобільного підрозділу. Повідомляється, що, швидше за все, вони будуть переведені в інші підрозділи, які займаються виробництвом побутової електроніки і акумуляторів. А5 квітня LG оголосить своє рішення у справі подальшої долі співробітників, причетних до створення мобільних пристроїв компанії.

Але на даний момент немає остаточного рішення ради директорів LG по частині закриття смартфонного бізнесу. По всій видимості воно буде прийнято після того, як компанія підготує план подальшого розвитку і розподілу трудових ресурсів. Але найнеприємніше в цій ситуації те, що LG, швидше за все, припинить підтримку своїх смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.