Стали відомі всі можливості заднього міні дисплея в Xiaomi Mi 11 Ultra

29 березня Xiaomi представила нам довгоочікувані флагмани. Самим багато оснащеним смартфоном цього виробника є Xiaomi Mi 11 Ultra, який пропонує кращі специфікації і кілька додаткових сюрпризів. Один з них – невеликий дисплей на задній панелі поруч з камерою. Що може робити цей дисплей?

Для чого насправді потрібен цей дисплей?
Багато потенційних покупців ставлять це питання. Для чого там цей дисплей? Що він вміє і чим корисний він може бути для мене? Хіба це не зайве? Ми постараємося відповісти на це питання в цій статті. Чи не занадто висока ціна саме через це, на перший погляд непотрібного дисплея?

Перше, що спадає на думку, – це можливість створювати якісні селф-фото за допомогою основної камери, а цей маленький екран буде служити видошукачем. Це позбавляє від необхідності мати фронтальну камеру для селфі (проте, цей смартфон як і раніше пропонує і її).

На цьому функціональність додаткового дисплея не закінчується. Одна з інших корисних функцій – це можливість постійно відображати найважливішу інформацію, таку як час, повідомлення і т. Д. Це класика, завжди буде виставлена ​​напоказ, але в мінімізованої презентації. У цьому режимі, наприклад, екран також пропонує можливість управляти музичним плеєром, що може стати в нагоді меломанам.

Міні-дисплей також дозволяє відповісти або відхилити виклик, коли смартфон розташований так, що основний дисплей знаходиться внизу. Він може відображати рівень заряду акумулятора у відсотках разом із наочною анімацією під час зарядки.

Ще один варіант використання – викликати голосового помічника, який також може відображатися з анімацією в форматі GIF. Варто згадати також можливість візуалізації виділеного тексту і, що не менш важливо, настройку кольорів і загального дизайну. В майбутньому повинні бути додані і інші цікаві функції і опції.

 

Інші функції включають в себе надання інформації про погоду і режим SOS. Створюється враження, що по функціоналу додатковий дисплей новинки разюче схожий на браслети Mi Band.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.