Як поліпшити якість зв’язку на смартфонах Xiaomi в MIUI 12

Мобільний зв’язок штука хитра. У містах ми отримуємо велику кількість вишок зв’язку, однак через щільність населення і велику завантаженість, швидкість передачі даних може істотно просідати.

За межами великих мегаполісів користувачів набагато менше, але і зустріти стільникові вишки можна далеко не скрізь, звідси падає якість зв’язку і стабільність прийому. Прошивка MIUI, яка використовується на смартфонах Xiaomi, Redmi, Poco дозволяє зробити невелику налаштування, яка істотно поліпшить якість вашого конекту. Насамперед заходимо в налаштування, відкриваємо розділ “SIM-карти і мобільні мережі”. Тепер нам потрібно вибрати ту SIM-карту, яку будемо налаштовувати. В першу чергу виконати цю операцію варто з сімки, яка використовує мобільний інтернет.

Відкриваємо “Точки доступу (APN)”, після чого вибираємо з’єднання для інтернету. У нашому випадку це “MTS Internet”. Переходимо в “Канали зв’язку” і тут активуємо LTE (для роботи в мережах 4G), UMTS, HSPAP, HSPA, HSUPA, HSDPA (для 3G-мереж, якщо ви ними користуєтеся), а також GPRS і EDGE. Потім зберігаємо зміни. Якщо ж ваш оператор підтримує цю функцію, то слід включити VoLTE, що може істотно підвищити якість звуку при звичайному дзвінку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.