Xiaomi раптово і навідріз відмовилася оновлювати 20 смартфонів

На початковому етапі були заяви, що практично всі смартфони компанії Xiaomi, що працюють під управлінням MIUI 12, перейдуть на наступну версію прошивки MIUI 12.5.

Однак свіжі офіційні оголошення говорять про зворотне. Велика кількість популярних моделей так і залишиться на оновленні MIUI 12, яке стане останнім для них. І якщо зупинка підтримки Xiaomi Mi Note 3, що вийшов в 2017 році, здається цілком очікуваною, то ось по деяким моделям виробник дійсно розчарував. Наприклад Redmi 8A Pro і Redmi 8A Dual вийшли менше року тому, але очікувати для них MIUI 12.5 не варто.

 

Також без поновлення залишаться практично всі смартфони, що працюють на базі процесора Snapdragon 845: Xiaomi Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi MIX 2S і Mi MIX 3. Крім власних моделей, припинити випуск нових версією MIUI вирішено для дочірніх апаратів Pocophone F1 і геймерского флагмана Black Shark – вони також засновані на Snapdragon 845. MIUI 12.5 вийде в тому числі для Xiaomi Mi 9 Lite, Mi Max 3, Redmi Note 7/7 Pro, Redmi S2, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Redmi 8 і Redmi 8A.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.