У продаж надійшла глобальна версія Honor Band 6 в Україні

Китайська компанія Honor оголосила про початок міжнародних продажів розумного браслета Honor Band 6. Це фітнес-трекер був представлений в Китаї ще в листопаді минулого року, і ось тільки зараз він дістався до міжнародної арени.

У січні на виставці Consumer Electronics Show 2021 відбувся анонс гаджета. 28 березня купити Honor Band 6 можна буде на майданчику AliExpress. До прилавків магазинів спортивний браслет добереться в квітні. Новинка буде доступна в чорному, сірому та рожевому кольорі. Ціна склала 1290 гривень.

Головною особливістю Honor Band 6 є велика матриця, виконана за технологією AMOLED. Діагональ дисплея становить 1,47 дюйма, а роздільна здатність дорівнює 194 x 368 точок.

Модель підтримує десять спортивних режимів, може відстежувати пульс в режимі 24/7 і визначати рівень кисню в крові. Також відзначимо моніторинг якості / тривалості сну, менструального циклу і розрахункового вікна фертильності. Синхронізація зі смартфонами виконується по протоколу Bluetooth 5.0. Також відзначимо захист від води (5ATM) і час автономної роботи до 14 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.