Нова пошта роз’яснила нові правила відправки вантажів

У компанії розповіли, які вантажі не можна відправити з поштового відділення. Транспортна компанія Нова пошта роз’яснила правила прийому посилок на поштових відділеннях, відповівши, чому не можна відправити вантаж в картонному тубусі клієнта.

«Ввели нові правила, в картонному тубусі можна відправити з поштових відділень, це просто жесть якась. Нормальна тверда упаковка, немає, купуйте коробку – пакуйте в коробку. Як в армії кругле – несіть, квадратне – котите. Таке відчуття, що нова пошта, відчула себе монополістом, і придумують, що хочуть. Береш нормальний картковий тубус і змушений пакувати в коробку, яких звичайно на відділенні не так багато. Навіщо створювати такі проблеми – невідомо », – написав чоловік.

Представник Нової пошти зазначив, що для прийому посилок в поштових відділеннях існують обмеження не тільки за вагою (до 30 кг), а й за габаритами.

«У поштовому відділенні можливо прийняти посилки, якщо вони мають фактичну / об’ємна вага до 30 кг, довжину найдовшої сторони – до 120 см, а будь-який інший – до 70 см, і при цьому упаковані в упаковки з плоским підставою. Якщо відправка такої ваги і габаритів упаковано іншим чином, то йому присвоюється ознака «ручна обробка», його відправка можлива тільки з адреси клієнта або вантажного відділення, а для вартості такої доставки застосовується коефіцієнт 1,5 », – пояснили в компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.