Київстар порадував знижками на ряд тарифів

Київстар запропонував “сімейні” знижки на кілька тарифів. Оператор мобільного зв’язку Київстар надав знижку для контрактних абонентів при підключенні мінімум двох номерів на один рахунок в рамках акції “Моя сім’я”. Київстар зазначив, що залежно від кількості номерів і тарифу абонент за рік може заощадити від 180 до 7200 грн.

На рахунку однієї людини можна об’єднати до 5 номерів, наприклад, друзів і членів сім’ї. Поповнення номерів може здійснюватися з одного рахунку. У разі підключення двох номерів на один рахунок знижка може досягти 5% від ціни кожного тарифного плану, від трьох – 10%.

Наприклад, якщо на одному рахунку при тарифі Smart підключені три номери, щомісяця потрібно буде платити на 15 грн. менше. При наявності тарифного плану Smart + абонентська плата стане нижче на 25 грн., Smart Max – на 30 грн.

Акція “Моя сім’я” доступна для всіх абонентів Київстару на контракті. Вона не поширюється на тарифи з спецумовах: “Простий”, “Київстар Сім’я”, “Дзвінки для батьків”, “SIM для пристроїв” і “Інтернет для батьків”.

Знижки будуть діяти протягом одного року з дня підключення контрактних тарифних планів. Раніше ми писали, що Київстар оновив умови декількох тарифів. Він також запустив новий контрактний пакет, який є одним з найбільш вигідних в Україні і включає 30 ГБ мобільного інтернету і безлімітні дзвінки всередині мережі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.