Apple рекламує «надміцне» керамічне покриття екрану iPhone 12

25 березня Apple опублікувала нову рекламу iPhone 12 з промовистою назвою Fumble (цим терміном в американському футболі описують втрату м’яча через необережність), в якій рекламує підвищену міцність Ceramic Shield – захисного скла екранів лінійки iPhone 12, посиленого за допомогою керамічних кристалів.

Ролик знятий у властивому Apple стилі – оригінально і з гумором.

За сюжетом, дівчина під час розмови випадково випускає смартфон iPhone 12 з рук на вулиці, робить кілька безуспішних (і вельми дивних!) Спроб зловити пристрій в повітрі, але в підсумку девайс падає екраном вниз на землю. Потім дівчина піднімає телефон і, виявивши, що на склі немає жодної подряпини, продовжує розмову як ні в чому не бувало.

«IPhone 12 з Ceramic Shield. Більш тверде, ніж скло будь-якого смартфона. Розслабтеся, це iPhone ».

з опису відео на YouTube

Це далеко не перша реклама iPhone 12 з моменту запуску лінійки в кінці 2020 року і, швидше за все, не остання.

За твердженням Apple, покриття Ceramic Shield – краще, що є на ринку, і з ним шанси не розбити смартфон при падінні вчетверо вище, ніж у iPhone 11.

Справедливості заради, є незалежні дроп-тести, що підтверджує, що захисне скло iPhone 12 дійсно міцніше, ніж у iPhone 11. З іншого боку, якщо вірити JerryRigEverything, дряпається Ceramic Shield точно так же, як звичайне Gorilla Glass, а заміна екрану в офіційному сервісі без розширеної гарантії коштує досить недешево, так що, мабуть, краще звертатися зі смартфоном максимально дбайливо і не випробовувати удачу.

Ціна ремонту iPhone 12 і iPhone 12 Pro: заміна екрану в обох випадках – $ 279, а заднього скла – $ 449 і $ 549

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.