Xiaomi Mi Pad 5 стане найкращим планшетом в 2021 році

Як відомо, одним з найбільших відомих виробників електроніки в світі є компанія Xiaomi, яка створює і випускає вкрай дешеві за ціною моделі електронних пристроїв, так і дуже дорогі, що відносяться до категорії преміальної електроніки. На радість безлічі людей, які дійсно насправді знають ціну грошам, вже незабаром виявиться офіційно представлений, а потім і запущений в продаж, такий планшетний комп’ютер, як Xiaomi Mi Pad 5. Сьогодні, 26 березня 2021 року надійне джерело поділилося подробицями про майбутню новинку, причому завдяки таким подробиць можна зробити висновок про те, наскільки це електронний пристрій є привабливим.

В даний час на ринку планшетів під управлінням Android спостерігається певне затишшя, так як лише кілька брендів займаються створенням і випуском таких, тоді як інші компанії відмовилися від подібних дій ще кілька років тому, адже з роками попит на такого роду електронні пристрої не збільшується, навпаки залишаючись на колишньому рівні. Повідомляється, що Xiaomi Mi Pad 5 надійде в продаж у травні-червні 2021 року, тобто вже буквально через кілька місяців. На практиці це означає, що новинку анонсують трохи пізніше, ніж очікувалося раніше, тому що деякі джерела запевняли, що бренд запланував її анонс на 29 березня, але, на жаль чи на щастя, такі відомості не підтвердилися.

 

Новинка стане кращим в світі планшетом сучасного зразка за співвідношенням ціни і якості, так як вона отримає просто приголомшливий користувальницький досвід і цілу масу різних інших особливостей, якими новий планшетний комп’ютер всіх виразно абсолютно точно приємно порадує, адже інакше в даному конкретному випадку бути ніяк навіть і близько не може. Цей електронний продукт оснащений восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 870 з підвищеною тактовою частотою, причому спеціально для реалізації ігрових можливостей в пристрій додали систему охолодження підвищеної ефективності, щоб він менше нагрівався під сильним навантаженням.

Планшет прямо «з коробки» буде працювати на базі операційної системи Android 12 у вигляді прошивки MIUI 12, а його дисплей отримає частоту оновлення 144 Гц. Проте, таку велику частоту оновлення отримає просунута версія Xiaomi Mi Pad 5, тоді як у звичайній це значення виявиться на рівні 120 Гц. Користувачів також чекають чотири динаміки, що забезпечують стереозвук з усіх боків, а разом з тим підтримка фірмового стилуса, який надійде в продаж разом з новинкою. Точних даних про вартість нового планшета поки що немає, проте, за попередніми даними, його покупка обійдеться в $ 249 за базову модель з накопичувачем на 64 ГБ. Багато це чи мало – кожен повинен вирішувати сам.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.