Укрпошта ввела важливу послугу для користувачів банківських карт

Тепер громадяни можуть зняти готівку в POS-терміналах поштового оператора. У поштових відділеннях тепер можна зняти готівку з банківської карти. Як відзначили в компанії, крім оплати рахунків, отримання посилок, поповнення рахунку, покупки продуктів харчування і свіжої преси, у відділеннях можна вивести гроші з банківських карт. Відзначається, що зняти кошти можна в будь-якому з 3000 автоматизованих відділень, а отримати на руки – від 50 до 5000 гривень.

«Комісія Укрпошти за видачу коштів через власні POS-термінали становить 0%. Однак банк, який випустив картку, може знімати комісію в соответстви до затверджених тарифів », – підкреслили в компанії. «Щоб ознайомитися з ними, слід звернутися в банк по телефону, який вказаний на зворотному боці платіжної картки», – додали в Укрпошті.


Раніше повідомлялося про те, як Кабінет міністрів на своєму засіданні 17 березня дав доручення “Укрпочтеˮ продовжити доставляти пенсій без зростання тарифів на послугу. Так, міністр соціальної політики Марина Лазебная заявила, що зростання тарифів за ці послуги не передбачено. Нагадаємо, Укрпошта загрожувала скоротити 7500 листонош за півроку, в результаті чого держава втратила б до 340 мільйонів гривень через необхідність виплати допомоги по безробіттю, а також через недоотримання соцналога і прибуткового податку.

Глава Укрпошти Ігор Смілянський поінформував, що компанія вела переговори щодо доставки пенсій одержувачам виплат.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.