Нова пошта показала нові тарифи на доставку і упаковку посилок

Ціни помінялися з 20 березня. Компанія Нова пошта з понеділка, 20 березня, збільшила вартість доставки відправлень і упаковки посилок. При цьому в компанії розповіли, що підвищення пов’язане зі зростанням цін на паливо, комунальні послуги, інфляцією та іншими факторами. Так, доставка посилок подорожчала на 5 гривень, а упаковка – на 1-6 гривень в залежності від ваги. Доплата за відправлення за кожен наступний кілограм більше 30 кг залишиться колишньою – в межах міста 1,5 гривень, а області 2 гривень.

Що стосується вартості упаковки, то, наприклад, якщо раніше ціна коробки для посилки вагою в 0,5 кг складала 6 гривень, то тепер вона вже обійдеться в 7 гривень. Тим часом, ціна слойного гофрокартона вже становить 35 гривень, хоча до цього було 29 гривень. Крім того, збільшаться тарифи і на послуги з додаткового пакування.

Зокрема, вартість послуги по упаковці в поліпропіленовий мішок подорожчала лише на 2 гривень – до 12 гривень, а ось в стрейч-плівку – на 10 гривень, до 60 гривень. Додатково до цього скасовується додаткова плата за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови упаковки за правилами компанії. Ці посилки будуть доставлятися за базовим тарифом – вони повинні бути упаковані в коробку, гофрокартон або ж на плоскій основі.

Раніше «Хвиля» писала, що, незважаючи на рішення КМДА і мера Києва Віталія Кличка щодо посилення в столиці карантинних обмежень через коронавируса, в режимі роботи Укрпошти та Нової пошти нічого не змінилося.

Нагадаємо, Нова пошта роз’яснила ситуацію з тарифами на упаковку посилок

Крім того, Нова пошта пояснила переваги коробки-трансформера, яка стала справжньою технологічною новинкою. При цьому в компанії акцентували увагу на тому, що технологічність нової коробки в наявності додаткових ліній згину, за допомогою яких можна зробити три різних розміру.

Слід зазначити, що сайт онлайн-оголошень OLX продовжив до 18 квітня акцію з безкоштовною доставкою покупок з відділень Укрпошти.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.