Мобільний оператор знизив тарифи до рекодного низького рівня, дешевше ніж в Київстар і Vodafone

Деякі мобільні оператори України продовжують знижувати тарифи в рамках конкуренції і боротьби за споживача. Lycamobile Ukraine показав свої найбільш вигідні пакети.

Мобільний оператор Lycamobile Ukraine запевнив українців у тому, що на сайті компанії вони можуть знайти більш вигідні тарифні плани, ніж у інших організацій, що надають послуги стільникового зв’язку. У компанії відзначили, що готові запропонувати найнижчі тарифні пакети в країні, при цьому мова йде не про контракти. Крім цього, мобільні оператор заявив, що користування послугами не передбачає будь-яких прихованих платежів.

Тарифний пакет “Все в одному XS” передбачає, що клієнт за 30 гривень на місяць отримав 200 хвилин на дзвінки абонентам інших операторів, 30 SMS на інші мережі та 4 Гб мобільного інтернету.

У пакеті “Все в одному XS” за 50 гривень на місяць можна отримати до 650 хвилин на дзвінки іншим операторам, 30 хвилин на дзвінки за кордон, 50 SMS на інші мережі та 8 Гб мобільного інтернету.

А в пакет “Все в одному М” за 80 гривень надається можливість дзвонити іншим операторам до 800 хвилин на місяць, до 40 хвилин дзвінків за кордон, 100 SMS на інші мережі та 12 Гб мобільного інтернету.

Для порівняння, найдешевший тариф від компанії Vodafone називається SuperNet Turbo передбачає абонентську плату в розмірі ста гривень на місяць (приблизно 3,3 гривні в день). За ці гроші абонентам надають 20 Гб інтернету, 700 хвилин для дзвінків на всі мобільні мережі України. Також доступна послуга Vodafone Video Pass для безкоштовного користування популярними сервісами, наприклад, Youtube, Netflix і Megogo.

Компанія Київстар за абонентську плату сто гривень пропонує тариф “Смачний”. Але в перерахунку на дні він дорожче Vodafone SuperNet Turbo, оскільки для його продовження необхідно поповнювати кожні двадцять вісім днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.