Xiaomi збирається забезпечити планшет Mi Pad 5 стилусом

Xiaomi, можливо, є одним з найбільших експортерів технологій з Китаю, і навіть всередині своєї країни цей бренд дуже популярний. Ось чому кількість фанатів, які з нетерпінням чекають виходу планшета компанії, виглядає безпрецедентним. Минуло багато часу з тих пір, як технічний гігант оновив свою лінійку планшетів. Xiaomi вже підтвердила, що не відмовилася від ринку планшетів. Є припущення, що бренд працює над наступником Mi Pad 4, і він буде називатися Mi Pad 5.

Нещодавно один з інсайдерів поділився ескізом стилуса, який, як стверджується, є запатентованим Xiaomi продуктом, призначеним для планшета. Їм може бути оснащений новий Mi Pad 5, але інформація офіційно ще не підтверджена. Патентний ескіз показує, що Mi Stylus має дизайн, аналогічний Apple Pencil. Насправді в цьому немає нічого екстраординарного, оскільки стилус виглядає як звичайна ручка, але з конструкцією у вигляді ковпачка внизу. Є припущення, що пристрій буде мати провідний інтерфейс USB Type-C, який буде використовуватися для його зарядки. Але, можливо, буде і з’єднання через Bluetooth.

На ескізі також видно, що у стилуса буде магнітна область в центрі, яку можна використовувати для прикріплення до планшета в будь-який час. Це узгоджується з раніше відомими чутками про те, що Mi Pad 5 буде мати задню панель з алюмінієвого сплаву.

Якщо у Mi Pad 5 дійсно буде стилус, це безперечно буде важливою функцією, але ми поки не впевнені в цьому. Так що не живіть марних надій – можливо, компанія не підтвердить цього припущення. Ми не очікуємо і того, що функції вийдуть за рамки базових, таких як сенсорна функція.

Нагадаємо, що, згідно з повідомленнями інсайдерів, Mi Pad 5 оснащений чіпсетом Snapdragon 870. Очікується, що планшет буде мати відмінну систему розсіювання, яка повинна в значній мірі поліпшити його продуктивність, особливо в іграх. Також існує висока ймовірність того, що пристрій буде працювати під управлінням нової операційної системи MIUI for Pad, спеціально розробленої для планшетів. В цьому випадку для користувача інтерфейс буде відрізнятися від мобільного інтерфейсу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.