Офіційно представлено телевізори Redmi з 4K для бідних

Лінійку телевізорів Redmi Smart TV X було випущено в Китаї в минулому році, а сьогодні стало відомо про те, що оновлена лінійка виходить за межі місцевого ринку. За межами Китая представлено моделі Redmi Smart TV X50, X55 і X65 на новій платформі.


Користувачам доступні моделі з екранами діагоналлю 50, 55 і 65 дюймів з роздільною здатністю 4K, які підтримують розширений динамічний діапазон HDR10+, HLG і Dolby Vision. Частота оновлення зображення становить 60 Гц, екрани охоплюють 92% колірної гами DCI-P3.


Крім того, нові моделі телевізорів Redmi оснащено технологією Xiaomi Reality Flow. Це нова назва технології MEMC, яка дозволяє відображати в 60 к/с контент, знятий з частотою 24 або 30 к/с. Лінійку Redmi TV оснащено двома динаміками потужністю по 15 Вт. Телевізори підтримують DTS Virtual X і Dolby Audio.


Redmi Smart TV X побудовано на тій же чотирьохядерній платформі MediaTek MT9611, що і новий Mi QLED TV. Всі моделі мають 2 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Телевізори оснащено портами HMDI 2.1 з підтримкою e-ARC.

Що стосується програмного забезпечення, в Redmi Smart TV X використовується остання версія платформи Xiaomi PatchWall разом з Android TV 10. В цих телевізорах є функція керування пристроями розумного будинку, включаючи кондиціонери, очисники повітря і пилососи.

Ціни в Україні:

50 дюймів – 11472 гривень
55 дюймів – 14800 гривень
65 дюймів – 18700 гривень

У продаж новинки надійдуть 26 березня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.