Блок основної камери Xiaomi Mi 11 Pro на новому фото

Після грудневої прем’єри флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 шанувальники бренду стали з нетерпінням чекати старші апарати серії, які, судячи з усього, вийдуть на ринок як Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Ultra. Що цікаво, не так давно в Інтернет навіть злили відеоогляд Xiaomi Mi 11 Ultra, який був практично відразу видалений, але встиг розповзтися по багатьох ресурсам.

 

На цьому ролику був детально показаний блок основної камери Xiaomi Mi 11 Ultra, який, крім двох великих модулів і «перископа», отримав додатковий екран, за допомогою якого можна буде робити якісні Селфі із застосуванням тильній камери. А тепер в Мережі опублікували фото, яке демонструє рамку, до якої кріпляться модулі тильній камери і допоміжний екран Xiaomi Mi 11 Pro.

Як очікується, камера апарату Xiaomi Mi 11 Pro буде включати головний датчик зображення Sony IMX766 на 50 Мп, «шірік» на 48 Мп, а також перископну модуль, що забезпечує 5х оптичний і 50х цифровий зум.

Також Xiaomi Mi 11 Pro приписують 6,81-дюймовий AMOLED-дисплей з 2К-дозволом і адаптивної кадрової частотою до 120 Гц, платформу Qualcomm Snapdragon 888, швидку оперативну пам’ять LPDDR5, швидкісні флеш-накопичувачі UFS 3.1, стереодинаміки Harman / Kardon, захист від вологи і пилу за стандартом IP68, а також акумулятор з підтримкою 120-ватної швидкою зарядкою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.