Нова оболонка MIUI 12.5 захистить ваш Приват24 і Ощад24

Як обіцяла компанія Xiaomi, нова версія фірмової оболонки MIUI 12.5 запропонує користувачам неймовірно високий рівень безпеки та конфіденційності, для чого в неї буде впроваджений ряд спеціальних функцій.

Наприклад, MIUI 12.5 повідомить користувачів кожен раз, коли який-небудь додаток буде звертатися до буферу обміну. При цьому можна буде обмежити доступ до буферу обміну для певних програм.

Крім того, MIUI 12.5 дасть можливість користувачам ділитися приблизними місцем розташування замість точного, щоб більш повно гарантувати захист конфіденційності.

Крім цього, в MIUI 12.5 обіцяють безпечну клавіатуру, вже з’явилася в ряді регіональних прошивок MIUI, яка дозволяє шифрувати набираються символи для захисту даних, що вводяться від різних шкідливих додатків.

А вчора на офіційній сторінці MIUI в китайській соціальній мережі Weibo з’явилася інформація про те, що MIUI 12.5 перевірятиме і аналізувати потенційні ризики при проведенні користувачем онлайн-платежів.

Сценаріїв онлайн-споживання стає все більше, і не можна ігнорувати безпеку платежів. Коли ви використовуєте платіжні додатки, система автоматично визначає, чи знаходиться платіжна середовище в безпечному стані. Якщо буде виявлено елемент ризику, з’явиться спливаюче вікно.
Також буде можливість включити функцію перевірки безпеки платежів MIUI 12.5 відповідно до ваших уподобань для певних програм, які підтримують платежі. Інших подробиць з цього приводу, на жаль, поки немає.

Чи з’явиться функція перевірки безпеки платежів в глобальних збірках MIUI 12.5 або залишиться ексклюзивом для китайських прошивок, як це було з багатьма цікавими можливостями, поки невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.