Вийшла зламана прошивка для Sony PlayStation 4, що дозволяє грати в піратські ігри

Як відомо, один з головних недоліків всіх сучасних ігрових приставок полягає в тому, що відеоігри коштують невиправдано дорого. Ігри для таких можуть коштувати в 2 – 4 рази більше, ніж у версії для персональних комп’ютерів, і все це при тому, що користувачам останніх не потрібно додатково віддавати гроші за можливість грати по мультиплееру, а ще, крім того, якість графіки в відеоіграх для PC зазвичай не просто вище, а саме на цілу голову вище. Саме тому в світі так багато людей, які мріють встановити на Sony PlayStation 4, найпоширенішу в світі ігрову приставку, зламану прошивку, яка дозволить грати в піратські ігри абсолютно безкоштовно.

Сьогодні, 17 березня 2020 року, хакер повідомив про те, що їм вдалося успішно зламати нову прошивку PS4, чого раніше домогтися нікому ще не вдавалося. Житель , відомий в глобальній мережі під ніком sleirsgoevy, разом з моддера AlAzif, опублікували в глобальній мережі зламану прошивку для ігрових приставок PS4, PS4 Slim і PS4 Pro, причому встановити її можна на будь-які модифікації і ревізії таких. Відзначається, що нове програмне забезпечення від хакерів є стабільним. Певна вразливість, яка лежить в основі даного злому, доступна в прошивках версій 7.50, 7.51 і 7.55, тобто у всіх найактуальніших і найбільш сучасних, випущених компанією Sony.

 

Інструменти для злому PlayStation 4 вже доступні на просторах інтернету на профільних форумах, однак хакери стверджують, що використовувати їх поки що не варто, тому що поки що новий метод злому ще не пройшов повноцінного тестування на наявність будь-яких критичних проблем і неполадок. У найближчі тижні фахівці зі злому обіцяють випустити повністю перевірену кастомний прошивку версії 7.55 або навіть новішу, яка дозволить відтворювати будь-який довільний код на PS4, роблячи це шляхом використання виявленої уразливості в захисті. Саме за рахунок неї можна відключити перевірку ліцензій, що і дозволяє запускати будь-які піратські ігри, викачані з торрентів.

Поки що складно сказати, який вплив матиме подібна подія на любителів піратства на ігрових приставках, проте очевидно, що вже в недалекому майбутньому компанія Sony випустить оновлену прошивку, аби скоріше закрити вразливість і тим самим заборонити установку зламаної прошивки на ігрову приставку PlayStation 4. До тих самих пір, поки ігри для консолей коштують дуже багато, в світі будуть мільйони людей, які бажають скоріше зламати PS4 і отримати доступ до всіх доступних для неї відеоігор абсолютно безкоштовно, тим більше що подібним чином можна ще й без грошових витрат отримати доступ до різного роду додаткового контенту, тобто до DLC.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.