“Київстар” і Vodafone наввипередки знижують тарифи: порівнюєм, у кого цікавіше

Два найбільших в Україні оператора пропонують тарифи за однією ціною. Ми вже практично не можемо уявити собі життя без мобільного телефону. Зараз на зв’язку потрібно залишатися всім без винятку, адже в період пандемії дуже важливо мати зв’язок з рідними та близькими. Однак, хочеться за помірну ціну отримувати і якісні послуги. Два найбільші мобільні оператори – “Київстар” і Vodafone пропонують схожі тарифи за однією ціною – 3 гривні в день. Давайте порівняємо, у кого ж краще пропозицію.

Мобільний оператор Vodafone пропонує тарифний план Vodafone SuperNet Turbo. В описі на сайті компанії вказано, що в день користування всіма послугами в рамках тарифного плану буде коштувати всього приблизно 3,30 гривні в день. В місяць тариф обійдеться в 100 гривень.

За досить помірну ціну абонент отримає досить багато і в хорошому обсязі послуг. По-перше, це 20 ГБ мобільного інтернету зі швидкістю 3G / 4G. Далі клієнт отримує 700 хвилин на всі мобільні номери інших операторів.

При цьому, ще надається послуга Vodafone Video Pass. Вона сподобається тим, хто любить дивитися різні відео на смартфоні. Без будь-яких обмежень користувач зможе переглядати відео з Ютуб, Нетфлікс і Мегого.

Якщо клієнт витратить на розмови все хвилини в рамках тарифного пакету, є можливість ще додатково підключити півтори тисячі хвилин, які надаються в рамках послуги “Більше розмов”. Але варто зазначити, що не у всіх регіонах є можливість підключити цей тарифний план.

За таку ж вартість компанія “Київстар” пропонує підключити тарифний план “Смачний”. В день його приблизна вартість складе 3,57 гривні, на 4 тижні тарифний план обійдеться теж в 100 гривень.

Компанія теж пропонує своїм клієнтам на місяць 20 ГБ. Однак, в рамках тарифу надається лише 300 хвилин на дзвінки інших операторів і за кордон.

Але так само, як і в випадку з Vоdafone, тарифний план доступний для підключення не у всіх регіонах. До того ж, кількість наданих хвилин сильно відрізняється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.