Київстар поверне українцям витрачені на зв’язок гроші

Київстар вирішив в черговий раз побалувати своїх абонентів цікавою пропозиціє. Українські мобільні оператори нерідко балують своїх абонентів різними акціями, що дозволяють заощадити на зв’язку. Іноді бонуси бувають дуже істотними, як у випадку з пропозицією від Київстар, який збирається повернути своїм клієнтам частину витрачених грошей.

Суть акції полягає в тому, що у абонентів є можливість отримати до 30 бонусів, кожен з яких еквівалентний 1 гривні. Для цього необхідно поповнювати мобільний рахунок за допомогою банківської картки Visa, використовуючи додаток “Мій Київстар”.

Зокрема, потрібно зайти в додаток, після чого вибрати функцію “Поповнити”. Далі необхідно вибрати банківську картку Visa, а потім поповнити свій мобільний рахунок на суму, що перевищує 100 гривень. Протягом семиденного періоду абонентам повернеться кешбек.

Примітно, що отримані бонуси будуть доступні для використання протягом місяця. Їх можна витратити на такі цілі:

  • Оплата дзвінків, повідомлень буде використовуватися тарифу або мобільного інтернету (для клієнтів передоплати);
  • Повідомлення і дзвінки, а також мобільний інтернет (для тарифів “Все разом”);
  • Дзвінки та повідомлення (для контрактних клієнтів).

В ході використання будь-якого із зазначених послуг, в першу чергу будуть витрачатися кошти саме на бонусному рахунку, незважаючи на наявність грошей на основному. Не варто забувати і про те, що скористатися цією пропозицією від компанії Київстар можна лише один раз за весь час проведення акції.

Варто зазначити, що численні акції та знижки мобільних операторів викликають розгубленість серед українців, оскільки складно вирішити, кому з них віддати перевагу. У разі, якщо головною вимогою є мобільний інтернет, то корисно буде ознайомитися з результатами дослідження компанії nPerf, яка з’ясувала, хто з операторів найшвидший.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.