Для смартфонів Xiaomi на MIUI 12 вийшла нова тема Super Earth

Сьогодні я хочу представити вам нову тему дизайнера boar-hooligan. Робота дуже симпатична і мені дуже сподобалася, все в ній добре зроблено, хоч і по * нутру * вона більше наближена до стоку.

Я відповідно встановлювала її і на світлий і на темний режим, але так і не зрозуміла) для двох чи вона режимів або тільки для світлого. Проте і там і тут працює вона добре.

Завантажувальна анімація у вигляді золотого двоголового орла, що виглядає чудово на чорному тлі. Екран блокування анімований обертанням землі, що також здорово виглядає.

Внизу екрана є смужка, натиснувши на яку з’являється меню з музичним плеєром, віджета заряду батареї і гучності звуку. Тут же є додатки швидкого доступу – діалер, повідомлення, компас, калькулятор, ліхтарик і камера, і в тому числі кнопка відключення анімації. Всі кнопки працюють справно і відкривають обраної програми.

Віджет напівпрозорий, вдало підібраний під фон – відкриває Годинники. Іконки яскраві і барвисті, а погода, годинник і календар працюють в реальному часі. У папках звичайне кількість колонок. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6.

В панелі повідомлень і шторкою розділені повідомлення. У центрі управління активований оператор мобільного зв’язку. У згорнутії шторкі 5, в розгорнутій 4 ярлика в ряду. У дзвонилка в обох режимах українсько-англійський номеронабирач. Тільки в світлому режимі алфавіт під цифрою, в темному поруч. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 9 Pro і Mi 9T (MIUI 12, android 11 і 10) – встановилася добре і як я писала вже вище виглядає відмінно на телефоні. Для тих хто має на телефоні звонилку від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.

Дивимося скріншоти світлої версії:

Після перемикання на темний режим:

Для скачування теми спочатку переключити регіон на Німеччину, а потім перейти по посиланню нижче. Після застосування перезавантажте ваш пристрій (!)

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.