Sony обрушить ціну PlayStation 4 в кілька разів

Чим в меншу грошову суму обходиться купівля будь-якого електронного пристрою, тим більше людей так і зовсім взагалі можуть дозволити собі її зробити, і на те, звичайно, є певні причини, якими всі залишаться більш ніж задоволені. Японська корпорація Sony є одним з лідерів на ринку електронних пристроїв для запуску ігор, а однією з її найуспішніших консолей є PlayStation 4, спочатку запущена в продаж ще в листопаді 2013 року. Як можна легко підрахувати, з тих самих пір пройшло вже більше семи років, і за такий значний період часу їй вдалося знайти неймовірно велику просто величезну популярність по всій земній кулі, що, в свою чергу, вкрай позитивно відбивається на її привабливості.

Ця ігрова приставка має цілу масу різних особливостей, і всі вони вкрай позитивно відбиваються на її привабливості для всіх користувачів. Проте, технічний прогрес за останні роки зробив крок далеко вперед, в зв’язку з чим все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб так і зовсім взагалі купувати дану ігрову приставку, і на те, звичайно, є певні цілком собі реальні причини, які не можна не брати до уваги. За сім років присутності в продажу вартість ігрової приставки PS4 практично зовсім не змінилася, тобто як вона коштувала близько $ 400, так вона стоїть і зараз, в даний час. Знову ж, точна вартість залежить від конкретного регіону, магазину та обраної модифікації.

 

Так як попит на ігрову приставку PS4 поступово стрімко скорочується, японська корпорація Sony побачила сенс в тому, щоб створити і запустити в продаж нову консоль, оснащену за останнім словом техніки і технологій. Це звичайно ж PlayStation 5, проте списувати з рахунків раніше доступну на ринку приставку компанія не збирається, запевняє відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер. За його словами, вже зовсім скоро настане момент, коли купити консоль PlayStation 4 стане можливим на дуже вигідних і вкрай привабливих умовах, на яких коли-небудь раніше до цього самого моменту доступна вона не була, і це, безумовно, безумовно абсолютно точно потрібно обов’язково враховувати.

За даними джерела, вже незабаром настане такий день, коли купити консоль PS4 по всій земній кулі стане можливим в кілька разів дешевше, ніж спочатку на старті продажів, тому що цінник цього електронного пристрою повинен буде скоротитися до $ 200 доларів, тобто до вкрай привабливого рівня . За рахунок цього купити цю консоль стане можливим на дуже вигідних умовах, про які до недавнього часу всі могли тільки мріяти, так як ніхто навіть і близько не міг похвалитися нічим подібним. Японська корпорація Sony сама поки що ще не робила ніяких заяв на цей самий рахунок, однак раніше компанія знизилася вартість старих консолей після виходу на ринок нових, щоб продовжувати підтримувати на них попит.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.