Клієнтів “Нової пошти” попередили: з лютого діють нові правила відправлення посилок

У компанії “Нова пошта” розповіли про нововведення. Така інформація з’явилася на офіційному порталі “Нової пошти”. У прес-службі зазначають, що вже з 1 лютого працюють абсолютно нові правила упаковки посилок. Підкреслюється, що все спрямовано на те, щоб посилки перевозили ще більш безпечно. Олександр Бульба, СЕО компанії, зазначив, що в “Новій пошті” завжди чують клієнта. З цієї причини, вже спираючись і на думки клієнтів і на свій досвід, представники компанії вирішили ввести нові правила, які дозволять клієнтам надійно упаковувати свої посилки, а співробітникам – ще швидше і безпечніше доставляти їх за вказаними адресами.

Так, наприклад, паперові документи будуть відправляти переважно в паперовому або поліетиленовому пакеті. Що стосується пластикових документів, то для них з 1 лютого будуть підбирати спеціальні конверти з повітряно-пухирчатою плівкою. У поліетиленовому пакеті також відправлять і одяг, якщо вага посилки до 2 кілограмів (і до 40 сантиметрів).

Якщо ж одяг важить вже більше 2 кілограмів, то її відправлять в гофрокартонной коробці (або ж в пакеті з плоским підставою). У такій же в гофрокартонной коробці тепер пересилають взуття. Правда, є у взутті є фірмова коробка, то на іншу її не замінять, а просто використовують спеціальну стрейч-плівку.

У гофрокартонной коробці, спеціальних конвертах або плівках відправлятимуть і техніку (наприклад, смартфони і планшети), і канцелярське приладдя (зошити, блокноти), і книги. Уже більш об’ємні речі (наприклад, кондиціонер або дитяча коляска) будуть відправлятися співробітниками пошти в спеціальній заводській коробці, яка витримує такі посилки і захищена від деформацій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.