Xiaomi випустить нову прошивку на основі MIUI

Директор Xiaomi Лей Цзюнь раніше підтвердив, що компанія в 2021 році хоче повернутися на ринок планшетів. Тепер уже є інформація про те, як Xiaomi буде намагатися залучити аудиторію.

Останнім на даний момент планшетом компанії був Xiaomi Mi Pad 4 Plus, який вийшов на ринок ще в 2018 році. Представники Xiaomi вважають, що незважаючи на такий тривалий перерва у них вийде домогтися успіху на ринку планшетів.

У 2018 році в пріоритеті був великий розмір екрану і хороша батарея, але в нинішніх планшетах цінуються флагманські однокристальні системи і хороші камери. Xiaomi розуміє, що їй доведеться проводити аналіз трендів, щоб вирватися вперед.

Відомо, що новий планшет Xiaomi Mi Pad 5 буде працювати на базі програмного забезпечення MIUI for Pad. Пристрій повинен підтримувати можливість одночасної роботи з декількома апаратами за аналогією з функцією MIUI +, яка дає можливість передавати екран смартфона на лептоп. Також Xiaomi Mi Pad 5 буде поставлятися разом зі стилусом. Це буде перший планшет Xiaomi з електронним пером.

Дати виходу Xiaomi Mi Pad 5 на даний момент невідома. Про ціну поки що інформації немає теж.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.