Укрпошта попередила про затримку посилок

В «Укрпошті» попередили українців про затримки посилок. В Україні зараз не найкраща погода: на дорогах ожеледь, крім того майже всі регіони засипало снігом. В результаті виникають проблеми з дорожнім рухом. Зрозуміло, важче дістатися і листоношам. Так, про затримки повідомили в прес-службі компанії «Укрпошта» на своїй сторінці в соціальній мережі.

Представники компанії «Укрпошта» поцікавилися у клієнтів, не встигли вони виглянути на вулицю, адже там справжня зима. Сніг, звичайно, може радувати, але хуртовини ускладнюють дорожній рух. З цієї причини водіям і кур’єрам «Укрпошти» довелося зіткнутися з негодою: в компанії заявили, що можливі затримки посилок. Причиною назвали те, що кур’єри пересуваються нема на санках.

В «Укрпошті» відзначили, що кур’єри і всі співробітники будуть намагатися обійтися без затримок, однак це навряд чи вийде в тих регіонах, де занадто багато снігу. Так, представники компанії подякували своїх клієнтів за розуміння, а також вибачилися за можливі незручності. Крім того, співробітники компанії порадили не переживати, а встигнути насолодитися зимою.

Слід зазначити, що снігу в Україні випало дійсно чимало, через що співробітники комунальних служб працюють практично на знос. На багатьох дорогах снігу і льоду може бути настільки багато, що є ризики і аварій, і пробок. З цієї причини до цього часу рятувальній службі неодноразово закликали водіїв нікуди не їздити, якщо є така можливість.
Крім того, не варто забувати і про пандемію коронавируса, через яку ще діють деякі обмеження. В уряді закликали громадян допомагати своїм літнім родичам забрати пенсію або оплатити комунальні послуги в режимі онлайн, щоб пенсіонерам не було потреби зайвий раз виходити на вулицю.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.