Опублікований шпигунський огляд смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra

Вчора ми писали про те, що компанія Xiaomi випустить ще три смартфона лінійки Xiaomi Mi 11 – це Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, а також спрощений варіант Xiaomi Mi 11 Lite. Як повідомляється, версії Pro і Ultra будуть представлені тільки в квітні-травні цього року, але в Мережі несподівано з’явився докладний відеоогляд Xiaomi Mi 11 Ultra. Незважаючи на те, що ролик був згодом вилучений, він встиг розповзтися по інтернет-простору.

На опублікованому відео просунутий смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra демонструється в двох кольорах – чорною і білою, при цьому апарат показується у включеному стані і з усім подробицями.

У першу чергу в очі впадає просто величезний блок основної камери, що складається з трьох модулів (50, 48 і 48 Мп), включаючи перископну, «скромну» 120X Ultra Pixel AI Camera, потрійний світлодіодного спалаху, а також невеликий допоміжний міні-екрана . По всій видимості, за рахунок додаткового дисплея можна буде робити високоякісні селфі із застосуванням тильній камери, а також виводити на нього будь-який додаток, встановлений на пристрої.

З інших специфікацій Xiaomi Mi 11 Ultra згадуються 6,81-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю WQHD + і адаптивної кадровою частотою 120 Гц, загнутий з усіх чотирьох сторін і прикритий склом Gorilla Glass Victus, врізана Фронталки на 20 Мп, платформа Qualcomm Snapdragon 888, стереодинаміки Harman / Kardon, захист від вологи і пилу IP68, а також акумулятор ємністю 5000 мАч з швидкою зарядкою потужністю 67 Вт і підтримкою бездротової зарядки, в тому числі і реверсивної.

Що цікаво, показаний Xiaomi Mi 11 Ultra працює з встановленою прошивкою MIUI 12.5, а фахівці XDA Developers підтвердили, що це реальна глобальна версія оболонки MIUI 12.5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.