Смартфон Xiaomi Mi 11 виявився дуже міцним флагманом

Xiaomi анонсувала на цьому тижні європейську версію свого флагманського смартфона Xiaomi Mi 11. Телефон вже потрапив в руки до ютубера Заку Нільсон, ведучому на каналі JerryRigEverything.

Класичний набір тестувань почали з випробування на стійкість дисплея до подряпин. Захисне скло Gorilla Glass Victus пошкоджується на рівні 6 по шкалі Мооса. Торці розумного телефону зроблені з металу, а не з пластику. Задня частина смартфона виготовлена ​​зі скла, яке дряпається при зусиллі того ж рівня, хоча ззаду стоїть скло Gorilla Glass 5, а не Gorilla Glass Victus (сьоме покоління).

Пристрій оснащений 6,81-дюймовим OLED-екраном. Xiaomi Mi 11 чітко реагує належним чином завдяки частоті дискретизації сенсорного шару 480 Гц, при цьому дисплей підтримує частоту оновлення зображення 120 Гц. Екран витримав нагрів запальничкою тривалістю 20 секунд, після чого на ньому виникло і залишилося назавжди біла пляма.

 

Смартфон також не підвів у випробуванні на вигин. Незважаючи на те, що під час згинання від нього було чути глухий скрип, телефон не тріснула і не поміняв форму.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.