Екслюзив: Xiaomi Mi 11 Ultra з дисплеєм в блоці камер показали на відео

Xiaomi Mi 11 Ultra має статус неанонсованої поліпшеною моделі базового Mi 11, представленого в кінці минулого року. До сих пір про апарат було мало що відомо, однак грандіозний слив від чайнаревю блогера розкрив всі карти компанії. У YouTube з’явився ролик, автор якого демонструє новинку в білої і чорної забарвленням з усіх ракурсів. Апарат вражає величезним блоком основних камер, що займає всю ширину задньої панелі і випирає з корпусу на добрі 3-3,5 мм. Усередині нього, крім перископ-модуля з 120-кратним зумом видніється призначений для зручної зйомки кольоровий міні-дисплей, подібний до того, що ми бачили колись в Meizu Pro 7. Майже відразу ж ролик був прихований, проте вже з’явився його перезаліт:

Підтвердити достовірність витоку поки неможливо, проте є безліч непрямих факторів, що натякають на її справжність. По-перше, зазначений на задній панелі номер M2102K1G відповідає недавно зареєстрованому в базах регуляторів BIS і EEC пристрою Xiaomi. По-друге, за словами інформатора видання XDA, модельний номер нового флагмана компанії під кодовим ім’ям «Star» закінчується на «K1», тоді як в нашому випадку «K1G» може говорити про глобальну версії пристрою.

По-третє, 120-кратний цифровий зум, що вперше з’явився в Mi 10 Ultra, досить очевидний і для його спадкоємця Mi 11 Ultra. Нарешті, демонстрований великими планами смартфон виконаний якісно і явно не схожий на якусь фанатську переробку або болванку, та й раптово приховане відео також наводить на думки про випадковість публікації огляду новітнього флагмана Xiaomi.

Автор стверджує, що набір камер складається з 50-Мп основного сенсора, 48-Мп широкоугольного і 48-Мп перескопіческого об’єктива. Напис на блоці камер чорної моделі говорить про фокусну відстань 12-120 мм і розмірах сенсорів 1: 1.95-4.1, тоді як білий апарат такого тексту не має – можливо, перед нами ранній прототип. Діагональ 120-Гц AMOLED-дисплея (WQHD +) виробництва Samsung, за словами автора, становить 6,81 “, а захист його забезпечує скло Corning Gorilla Glass Victus. Ємність батареї, що підтримує провідну та бездротову зарядку рівній потужності (67-Вт) становить 5000 мАг, а корпус новинки захищений від води і пилу за стандартом IP68. Дата анонса Xiaomi Mi 11 Ultra досі не оголошена. В огляді Xiaomi Mi 10 Ultra ми були приємно здивовані його фотоможливості, тому очікуємо прориву і від Mi 11 Ultra.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.