MIUI 12.5 глобальна буде гірше китайської версії прошивки

В MIUI 12.5 Global ROM обріжуть функціональність. У понеділок відбулася прем’єра Xiaomi Mi 11 для глобального ринку, а також компанія повідомила про плани по поширенню MIUI 12.5 Global ROM. У другому кварталі відразу кілька моделей могли розраховувати отримати оновлення, яке повинно принести цілий ряд поліпшень. Але радість може бути передчасною. Як виявилося, з якихось причин MIUI 12.5 не отримає ряд фішок, які доступні в китайській версії прошивки.

Коли в кінці грудня минулого року MIUI 12.5 анонсували в Китаї, було повідомлено про те, що споживання ресурсів пам’яті зменшилася на 20%, а в фоновому режимі – 35%. Серед іншого було обіцяно і зменшення споживання енергії на 25%. Тоді як у випадку з глобальної версією виробник декларує поліпшення на 13% і 10% відповідно. Природно, напрошується питання, чому «б’ють» цифри і чому компанія не запропонувала для глобальної версії той же рівень оптимізації, що для міжнародної версії MIUI 12.5.


Але проблема не в тому, що глобальна версія прошивки по частині оптимізації не дотягує до китайської. Ще вона і не отримає ряд функцій. Зокрема, MIUI 12.5 Global ROM позбудеться анімаційного фреймворка, добірки системних природних звуків, ряду функцій поліпшення функціональності і не буде поліпшеної системи тактильним зворотним віддачі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.