Київстар розробили функцію, як дзвонити безкоштовно, відома комбінація цифр

В “Київстар” розповіли про унікальну акції. Найбільший в Україні оператор мобільного зв’язку, компанія “Київстар”, запропонувала українцям вкрай вигідну послугу, в рамках якої її користувачі можуть дзвонити на один улюблений номер навіть в разі, якщо на рахунку відсутні кошти. Як повідомляє прес-служба “Київстар”, послугу “Ми разом” з моменту її запуску підключило вже понад 1 млн абонентів.

В рамках даної послуги, абонент може вибрати 1 номер, на який можна буде дзвонити без обмежень в будь-який час і за будь-яких умовах – навіть у випадку, якщо абонент поповнив рахунок або неактивовані тариф на місяць. Як нагадали в компанії, дана послуга не вимагає додаткової оплати і пропонується абсолютно безкоштовно.

Користувачі послуги “Ми разом” отримують можливість дзвонити на 1 обраний номер іншого абонента “Київстар” без обмежень і безкоштовно, причому вибрати в якості такого номера можна навіть номер, який був перенесений в мережу оператора від іншої компанії.

Підключити послугу можна кількома способами:

У фірмовому додатку “Мій Київстар”;
Зробивши безкоштовний дзвінок на номер 535;
Ввівши код * 535 * 380ХХХХХХХХХ #, де замість ХХХХХХХХХ повинен бути номер “Київстар”, на який ви хочете мати можливість зателефонувати за будь-яких умовах.
Також можна скористатися послугами співробітників компанії “Київстар”, прийшовши в магазин оператора.

Як розповіли в компанії, в середньому, на такі “улюблені” номера доводиться майже 25% від загального числа розмов в мережі оператора.

В “Київстар” розповіли, що послуга “Ми разом” пропонується для тих абонентів, які користуються послугами компанії на умовах передоплати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.