Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Pro +: стали відомі характеристики камер і вони вражають

Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Pro + запропонують потрійну камеру з підтримкою 120-кратного цифрового зума і головний датчик буде на 50 Мп.

Незважаючи на те що прем’єра Xiaomi Mi 11 пройшла в кінці грудня, можна сміливо говорити, що нинішній сезон новинок в топовом сегменті відкрила саме ця модель. Новинка не стала ультимативною в усіх відношеннях флагманом, схоже, що таке навмисне спрощення зроблено неспроста – необхідно підкреслити достоїнства Xiaomi Mi 11 Pro. Що стосується поліпшень «Прошки», то тут варто чекати різких рухів по частині камери.

На користь цього говорили чутки і підтверджує це і останній витік, де розкрили ряд особливостей Xiaomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Pro +. Відразу обмовимося, що джерело не впевнені в неймингі, він може бути іншим і, швидше за все, інше ім’я може отримати Plus-версія.


Джерело підтверджує, що в плані дисплея і апаратної платформи в Xiаomi Mi 11 Pro і Xiaomi Mi 11 Pro + справи будуть рівно також, як і у базової версії сімейства: Snapdragon 888 і AMOLED-дисплей дозволом 3200х1440 пікселів з частотою оновлення 120 Гц. Основна камера у обох смартфонів може бути потрійний і в якості головного запропонують датчик Sony IMX766 на 50 Мп з системою оптичної стабілізації зображення.

Обіцяють невеликі відмінності по ультраширікам, а ось телеоб’єктиви, схоже будуть ідентичні. Так, у випадку з Xiaomi Mi 11 Pro + вказують на наявність сенсора дозволом 48 Мп з 5-кратним оптичним зумом і 120-кратним цифровим, а також не забули «прикрутити» оптичний стаб. Говорячи про Xiaomi Mi 11 Pro джерело називає ті ж характеристики за частиною зуму, але не призводить дозвіл телефото об’єктива. І зверніть увагу – дизайн «Прошек» повторює екстер’єр Xiaomi Mi 11.

Нагадаємо, що за чутками, прем’єра Xiaomi Mi 11 Pro може відбутися в другій половині лютого або вже в березні. У найближчій же перспективі – глобальний реліз Xiaomi Mi 11, який відбудеться 8 лютого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.