“Нова пошта” почала безкоштовно доставляти товари – повний перелік

“Нова пошта” ввела безкоштовну доставку. Найбільший український приватний поштовий оператор “Нова пошта” готується почати безкоштовно доставляти посилки своїх клієнтів в поштові відділення. Безкоштовної буде доставка товарів, які були куплені в найпопулярніших інтернет-магазинах. Інформація про це розміщена на сайті компанії.

Через пандемії коронавируса і введених урядом карантинних обмежень, значно зросли обсяги шопінгу, проведеного українцями в онлайн-режимі – тобто, в інтернет-магазинах. Через карантинних обмежень та локдаунов, українці почали куди частіше проводити покупки в Мережі.

У той час як епідемія коронавируса в нашій країні, судячи зі статистики МОЗ, йде на спад, обсяги покупок в інтернеті як і раніше залишаються великими – українцям сподобалося займатися шопінгом, не виходячи з дому, так що можна з упевненістю сказати, що інтерес до покупок в Мережі почне згасати ще не скоро – якщо взагалі почне.

У компанії “Нова пошта” вирішили піти назустріч клієнтам і зробити покупки в онлайн-режимі ще приємніше. Так, поштовий оператор уклав домовленості з найбільшими онлайн-магазинами, завдяки чому українці можуть замовляти товари з безкоштовною доставкою. Безкоштовна доставка доступна при покупках в провідних магазинах, які займаються продажем таких категорій товарів:

  • Техніка і зв’язок;
  • Косметика і парфюмерія;
  • Товари для дітей;
  • Одяг та взуття;
  • книги;
  • Ювелірні прикраси і біжутерія.

В рамках даної кампанії співпраці, пропоновані різними магазинами умови різняться – деякі пропонують не тільки безкоштовну доставку, а й додаткові знижки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.