SkyUp запускає лінійку дешевих маршрутів

Лоукостер запустив нові рейси в Польщу. У зв’язку зі зниженням темпів поширення епідемії коронавируса на території України, жителі нашої країни почали масово готуватися до весняно-літнього сезону відпусток. Український лоукостер SkyUp Airlines представив для всіх бажаючих два нових маршрути для подорожей до Європи, про що повідомляє прес-служба авіакомпанії в Facebook.

Незабаром після новин про ослаблення карантинних обмежень в Польщі, авіакомпанія з низькими цінами SkyUp Airlines представила авіамаршрути в два європейські міста – польські Лодзь і Катовіце.

Польоти Лодзь почнуться вже в кінці березня. Перші рейси заплановані на 29 березня 2021 року: вартість польоту з Києва в Лодзь – 784 грн, зворотний маршрут – 731 грн. З 29 березня польоти будуть проводитися по понеділках і п’ятницях, а з 25 квітня – по понеділках, середах, п’ятницях і неділях.

З 30 квітня польоти в Лодзь будуть проводитися і з Львова. Вартість квитка на рейс Львів – Лодзь – 642 грн, а Лодзь – Львів – 535 грн. Рейси здійснюватимуться по понеділках і п’ятницях.

Польоти з Києва в Катовіце почнуться з 29 травня 2021 року: квиток на рейс Київ – Катовіце обійдеться в 812 грн, а з Катовіце до Києва – 756 грн. Польоти будуть проводитися по вівторках, четвергах і суботах. Вказана вартість актуальна для квитків в один кінець без багажу.

 

З 1 лютого в Польщі були частково ослаблені карантинні обмеження – була дозволена робота торгових центрів, музеїв і художніх галерей. У той же час, в цілому в країні продовжив діяти жорсткий санітарно-епідемічний режим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.