Популярний Android лончер отримав одну з фішок iOS 14

Одним з головних нововведень iOS 14-й версії стала опція виведення віджетів на робочі екрани. Крім того, з’явилася можливість об’єднати кілька віджетів в один, змінюючи їх місцями в разі потреби. З оновленням популярного лончер Action Launcher така функція стала доступна і Android-користувачам.

 

Функція «Смарт-стопка» в iOS 14 дозволяє зібрати кілька віджетів в один, перемикаючись між ними в міру необхідності свайпамі. Це економить місце на робочому столі і надає швидкий доступ до різної інформації і функцій додатків. В останній бета-версії Action Launcher (v47.0-beta2) розробники додали таку ж можливість і на Android.

На відміну від iOS, де все віджети стандартизовані і виконані в єдиному дизайні, на Android всі вони різні. Тому виглядає таке рішення не так витончено, як на «яблучних» пристроях. Функція «Стопка віджетів» в Action Launcher дозволяє зібрати кілька абсолютно різних віджетів в одну стопку. Важливо, щоб всі вони мали однаковий розмір. При цьому кількість таких стопок не обмежена.

Поки немає інформації, коли нова функція з’явиться в стабільній версії лончер.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.