MIUI 12.5 захищає акумулятор за допомогою нової інтелектуальної зарядки

Xiaomi продовжує свою роботу по створенню фірмового призначеного для користувача інтерфейсу MIUI 12.5, в якому є різні нововведення, які не озвучені під час презентації. Це стало можливим завдяки бета-тестування – ініціативи, яка дозволяє всім зацікавленим користувачам отримувати новини з перших рук і перевіряти роботу з’явилися функцій. І одне з нововведень оцінюється дуже високо. Це реалізація інтелектуальної зарядки, здатної продовжити термін служби батареї.

Xiaomi доповнює MIUI 12.5 Beta довгоочікуваної новою технологією зарядки акумулятора

Аналізуючи останню версію MIUI 12.5 або MIUI 21.2.1 China Beta, можна помітити, що в меню батареї несподівано з’явився новий пункт. У перекладі з китайського отримуємо слова «Smart Charge Protection». Вибравши цей пункт, ви потрапляєте в підменю, де Xiaomi повідомляє нам про можливість активації елемента, який відстежує зарядку для захисту акумулятора. Розробники створили алгоритм, який контролює наші звички зарядки, відповідним чином коригуючи процес. Залежно від того, наскільки повно і часто ми заряджаємо смартфон, ця нова функція буде регулювати потужність входить підзарядки.

Нам все ще не ясно, як буде працювати Є новою програмою MIUI 12.5, але ми припускаємо, що воно сповільнить зарядку, якщо зрозуміє, що заряджати на максимальній потужності не потрібно. Це відмінний спосіб запобігти старінню акумулятора, дозволяючи використовувати навіть потужні зарядні пристрої, але не постійно з їх пікової ємністю. Крім того, новий плюс для Бета-версії – додана можливість отримувати інформацію про технічний стан батареї.

Як і всі інші новинки, ця розумна зарядка обмежена по доступності і протестувати нову функцію зможуть лише власники смартфонів з MIUI 12.5. На даний момент єдиний спосіб отримати скін – це завантажити і встановити бета-версію ПЗУ, пройшовши за цим

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.