Користувачі Xiaomi наполягають на поверненні фірмової звонилки MIUI

Офіційне додаток Google для телефонних дзвінків є одним з передових додатків для набору номера, коли справа доходить до списку інтелектуальних функцій. Воно пропонує вбудований захист від спаму, функцію ідентифікації абонента, перевірку викликів, автоматичну екстрену підтримку і багато іншого.

MIUI Dialer vs Google Phone
Проте, ці функції використовуються не всіма, і багато користувачів в різних країнах світу віддають перевагу стороннім додаткам, таким як Truecaller, якщо вони збираються користуватися більшістю вищезазначених функцій. Але є і такі функції, які Google Телефон не пропонує, по крайній мірі вони доступні не для всіх, хто використовує цей додаток. Ми говоримо про функції запису розмов, використання якої в деяких регіонах, мабуть, є порушенням закону.

Хтось також не сприймає Google Phone через те, що дизайн «звонилки» не надто приємний на вид. Звичайно, шанувальники мінімалізму готові аплодувати Google за його вибір дизайну, але більшість вважає, що дизайнери компанії занадто мало думали про естетику цього додатка.

Все це дало безліч причин для, м’яко кажучи, прохолодного ставлення користувачів до Google Phone. І оскільки все більше і більше OEM-виробників переходять на додатки Google Phone і Messages, відмовившись від своїх «домашніх» аналогів, логічним буде припустити, що розчарування користувачів зростає.

OnePlus недавно відмовилася від своїх телефонних додатків OxygenOS на користь Google, що змусило безліч користувачів зажадати їх повернення. Після цього компанія в кінці кінців здалася і, як повідомляється, тепер працює над поверненням своїх додатків OxygenOS.

Деякий час назад Xiaomi також зробила аналогічний крок, відмовившись від додатків для набору номера і обміну повідомленнями MIUI, і з тих пір продовжує викликати багато критики. Однак, на відміну від OnePlus, компанія пояснила, що найближчим часом не повернеться до додатків MIUI. Але Xiaomi спробувала компенсувати користувачам створені незручності, додавши функцію запису дзвінків в додаток Google Phone на деяких своїх пристроях.

 

Однак, згідно з недавнім опитуванням на форумах MIUI, досить ясно, що у користувачів цієї функції до сих пір так і немає.

Як видно з вищевикладеного, майже кожен користувач хоче повернути додаток MIUI Dialer за всяку ціну, і лише 10 відсотків користувачів не згодні з іншими.

Зараз у компанії Xiaomi досить чиста репутація, коли справа доходить до отримання відгуків користувачів, і вони вже неодноразово демонстрували це в минулому. Отже, виконання цієї користувальницької прохання їй також не зашкодить.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.