Нова пошта попередила клієнтів про можливі затримки

Звдержкі в доставці можливі через негоду. 27 січня погода по всій Україні помітно зіпсувалася – випав сніг, прийшли морози, дороги в багатьох регіонах нашої країни скували ожеледі. Погіршення погодних умов позначилося на роботі багатьох служб і сервісів – так, прес-служба приватного поштового оператора “Нова пошта” попередила про можливі затримки при доставці посилок.

Представники компанії заявили про можливі затримки при доставці посилок клієнтам. Повідомляється, що причиною затримок може стати погана погода, в першу чергу – замети на дорогах нашої країни.

Згідно з інформацією оператора, затримки в доставці можливі в більшості південних, центральних і північних областей України. Повідомляється, що “Нова пошта” докладає всіх зусиль для того, щоб всі посилки були доставлені одержувачам вчасно.

В останній раз поштові оператори зіткнулися з проблемами при доставці посилок на початку першої декади грудня 2020 року, коли через різке похолодання і “крижаних дощів” дороги в Україні виявилися покриті ожеледицею.

Варто відзначити, що 31 січня серйозних снігопадів в Україні не очікується – невеликий сніг прогнозується в Чернігівській і Закарпатській областях, а також сніг з дощем в Харківській і Луганській областях.

До речі, недавно “Нова пошта” попереджала про те, що можливі затримки при доставці посилок в Україну з-за кордону. У компанії спрогнозували можливі затримки при доставці в Україну посилок з-за роботи Держмитслужби – в середині грудня минулого року митники почали активно перевіряти посилки на предмет відповідності їх вмісту заявленої вартості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.