Xiaomi припиняє підтримку оновлень для популярних смартфонів

Надбудова MIUI символічно пов’язана зі смартфонами китайського гіганта. Одним з цих популярних знакових смартфонів є Redmi Note 7, який отримав найвищу оцінку шанувальників і став справжнім бестселером в основному завдяки відмінному співвідношенню ціни і якості. На жаль, час іде повільно, але вірно, і для кожного смартфона рано чи пізно настане кінець підтримки оновлень. Хоча Xiaomi звикла демонструвати тривалу підтримку програмного забезпечення, яка часто надихала конкурентів, на цей раз у нас інші новини.

Redmi Note 7, Note 7 Pro і Xiaomi CC9e. Саме ці згадані смартфони офіційно з 24 квітня 2021 року названі в якості моделей, які припиняють отримувати оновлення у вигляді новіших версій надбудови. Але поки що користувачам нема про що турбуватися, так як виправлення безпеки будуть випускатися Xiaomi як мінімум ще рік.

Якщо у вас є один з цих смартфонів, ви можете відчувати себе комфортно, навіть якщо робота вашого смартфона ніяк не зміниться, і ви, на жаль, втратите можливість OTA-оновлення до новіших версій надбудови. Адже шанувальники смартфонів Xiaomi і Redmi полюбили їх просто за найрізноманітніші функції.

Ви, мабуть, вже знаєте, що більше не будете отримувати ці оновлення OTA (по повітрю). Але є ще розробники з miuios.cz, які, якщо це можливо, модифікують і роблять доступними новіші версії надбудови спеціально для офіційно підтримуються смартфонах.

Таким чином, ви все ще можете розраховувати на появу версії MIUI 12.5, яка буде заряджена новими технологіями, або її наступника MIUI 13. Єдина різниця полягатиме в тому, що вам доведеться встановлювати оновлення вручну.

І ми повинні сказати, що, хоча Redmi Note 7 і не новий смартфон, але це дійсно добре оснащена модель, причому, не тільки для свого часу. Щоб оперативно дізнаватися про інші цікаві речі (не тільки зі світу смартфонів), регулярно стежте за нашою новинний колонкою. З нами ви не пропустите нічого важливого і завжди будете в курсі останніх новинок в рядах Android-пристроїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.