Telegram дозволив переносити переписку з месенджера

Догляд користувачів з WhatsApp через нещодавніх змін в політиці конфіденційності став благом для альтернативних додатків для обміну повідомленнями, таких як Telegram. Щоб ще більше підвищити свою популярність, Telegram тепер дозволяє користувачам WhatsApp переносити історію чатів в свій додаток. Ця функція здатна підштовхнути до вирішального кроку користувачів WhatsApp, які все ще не готові відмовитися від належної Facebook платформи.

Вчора Telegram представив новий інструмент імпорту історії повідомлень в своєму додатку для iOS. Він поставлявся в комплекті з версією програми 7.4. Примітки до оновлення для версії свідчать:

Буквально слідом Telegram випустив ще одне оновлення з номером версії 7.4.1, в якому було видалено згадка про інструмент міграції. Однак ви як і раніше зможете імпортувати чати з WhatsApp.

Як перенести чати WhatsApp в Telegram
Щоб перенести історію чату WhatsApp в Telegram, вам будуть потрібні останні версії обох програм. Встановивши їх, ви можете виконати наступні кроки, щоб імпортувати свої чати з WhatsApp в Telegram.

Зверніть увагу, що немає можливості пакетного імпорту розмов. Вам доведеться перенести окремі чати з WhatsApp в Telegram. Проте, ось кроки, які допоможуть вам в цьому.
Відкрийте WhatsApp і натисніть на чат, який будуть експортуватися;
Зайдіть в меню контактної інформації та виберіть «Експорт чату»;
Тепер ви побачите варіант «Прикріплювати медіафайли» або «Без файлів»;
Виберіть бажаний варіант;
Тепер виберіть Telegram в меню обміну і виберіть контакт, з яким ви хочете призначити імпортований чат;
Тепер ви побачите запит на імпорт повідомлень. Виберіть «Імпорт».

Щоб дізнатися більше про Telegram і про те, як він працює, ви можете зайти на офіційний сайт месенджера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.