Xiaomi додала в MIUI 12.5 тактильний зворотний зв’язок Natural Touch

Розробники компанії Xiaomi додали в нову версію фірмового інтерфейсу MIUI 12.5 оновлену систему тактильного зворотного зв’язку, що отримала назву Natural Touch і поки реалізовану в китайській бета-версії MIUI 12.5.

Як стверджує виробник, Natural Touch запропонує власникам смартфонів Xiaomi більш реалістичну зворотну реакцію на їх дотики, змахування і жести, яка буде відрізнятися різним ступенем інтенсивності в залежності від встановлених налаштувань. При цьому для користувачів будуть доступні чотири шаблону Natural Touch – це Crisp, Base, Pop і Realistic Touch.

Crisp дає високочастотну зворотний зв’язок при переміщенні іконок на робочому столі, копіювання тексту і регулюванню рівня гучності. Base, базова вібрація, буде активна для жестів смахивания, тоді як Pop буде спрацьовувати при відкритті різних пунктів меню. У свою чергу, Realistic Touch призначений для розблокування пристроїв, натисканні кнопки харчування і при взаємодії з повідомленням.

 

 

Очевидно, що нові шаблони вібрації системи Natural Touch будуть доступні тільки для топових моделей Xiaomi, які отримають MIUI 12.5. Швидше за все, список обмежиться апаратами Xiaomi Mi 11, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10T, Mi 10T Pro і Redmi K30S.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.