Смартфони Xiaomi Redmi 6 і Redmi 6A все ж можуть отримати MIUI 12

Як ми пам’ятаємо,  на початковому списку смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco, які Xiaomi обіцяла оновити до фірмової оболонки MIUI 12, були присутні моделі Redmi 6 і Redmi 6A. Однак розробники компанії при підготовці прошивок для цих апаратів зіткнулися з низкою проблем, пов’язаних з сумісністю і продуктивністю.

Крім того, восени минулого року почала з’являтися інформація про те, що випуск оновлень MIUI 12 для моделей Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 7 і Redmi Y3 відкладений, а за деякими даними робота на цими прошивками була повністю припинена.

Однак, сьогодні компанія Xiaomi несподівано викотила стабільне оновлення MIUI 12 для Redmi 7. Правда, поки тільки для китайських користувачів, але, по всій видимості, глобальні версії MIUI 12 для Redmi 7 вже на підході. Дуже приємний сюрприз, м’яко кажучи. Хоча тут важливо згадати, що Redmi 7 був випущений в березні 2019 року і, отже, має повне право на оновлення до MIUI 12.

Як вважають користувачі, раз виробник все ж вирішив оновити Redmi 7 до MIUI 12, то подібні збірки будуть випущені і для не менше популярних, хоча і більш старих, апаратів Redmi 6, Redmi 6A і Redmi Y3.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.