“Нова пошта” анонсувала масштабне нововведення

“Нова пошта” повідомила нові правила упаковки для пересилки товарів. Один з найпопулярніших поштових операторів України “Нова пошта” заявив про деякі зміни сервісу. З метою поліпшення якості обслуговування і зручності для клієнтів, в компанії вирішили спростити правила упаковки деяких товарів і документів. Про це “Нова пошта” повідомила своїм клієнтам за допомогою інфографіки.

Повідомляється, що вже з наступного місяця, лютого, не всі речі, які ви вирішите відправити, обов’язково запаковувати в коробку, як це було раніше.

Відтепер немає необхідності пакувати в картонні коробки одяг, текстиль і підгузники. Досить щільно замотати в пакувальну плівку. Це стосується посилок до 2 кг і по довжині складають менше 40 см. Якщо посилка перевищує цю норму, то ви можете відправити ці речі в коробці, або в пакеті на плоскій основі. Підгузки дозволено упакувати в три шари стрейч-стрічки.

При цьому дрібні нехрупкій і попередньо запаковані товари, теж необов’язково відправляти в коробці. Досить їх замотати в повітряно-бульбашкову плівку і пакет. Це стосується різних гаджетів і комп’ютерних комплектуючих.

Цікаво, що з лютого також можна без коробки відправити і матраци. Для відправки досить буде упаковувати їх або в чохол, або в стрейч-плівку і гофрокартон. Повідомляється, що така упаковка обійдеться 150 гривень.

Для пересилання паперових документів, можна помістити їх в конверт, а пластикові документи потрібно звернути в повітряно-бульбашкову плівку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.