Xiaomi представляє ще одну модель з серії Mi 10 з цікавими параметрами

Xiaomi штампує свої смартфони, наче змагається сама з собою. Остання інформація свідчить, що бренд незабаром представить нам ще одну модель з торішньої серії Xiaomi Mi 10. Qualcomm тільки недавно представила свій новітній процесор під назвою Snapdragon 870. Це не флагманський чіпсет, але і не процесор середнього або початкового рівня. Це свого роду компроміс між процесорами Snapdragon 865 і Snapdragon 888, і він спочатку очікувався під ім’ям Snapdragon 875.

Згідно з повідомленням від одного відомого і вже неодноразово перевіреним джерела витоків з ніком Digital Chat Station, цей новий чіпсет повинен використовуватися в новій моделі смартфона з серії Xiaomi Mi 10. Поки невідомо точно конкретне ім’я моделі і те, чи буде цей новий смартфон призначений для китайського або глобального ринку.

Новий чіпсет Snapdragon з тактовою частотою до 3,2 ГГц
Новий Snapdragon 870 не пропонує нічого дивного – тільки підтримку обміну даними в мережах 5G і дуже високу продуктивність. Тут ви знайдете поліпшені ядра Kryo 585, максимальна тактова частота яких досягає 3,2 ГГц. Це як і раніше найвищий результат, досягнутий архітектурою A77.

Qualcomm знову розсовує кордони в хорошому сенсі цього слова, відкриваючи нові горизонти не тільки для виробників, але і для користувачів. Завжди вітається більш широкий вибір процесорів і, як наслідок, побудованих на їх базі смартфонів. Очікується, що крім Xiaomi, інші китайські компанії, зокрема OnePlus, теж збираються використовувати цей чіпсет.

На додаток до нового смартфону з серії Xiaomi Mi 10 або глобальної версії Xiaomi Mi 11, у нас є ще один смартфон, що дуже очікувано. Це серія Redmi K40, яка повинна бути представлена ​​найближчим часом. На додаток до базової моделі можна очікувати і презентацію її версії PRO.

По крайней мере, в одному з двох цих смартфонів повинен бути встановлений новий Snapdragon 870 від Qualcomm. Залишається під питанням, чи дійсно це буде так. Це повинен бути дуже цікавий смартфон з високою продуктивністю.

Недавні витоку від одного відомого китайського блогера в соціальній мережі Weibo також вказують на те, що Xiaomi вже тестує функціональний прототип нової моделі з серії Mi 10. Так що найближчим часом можна очікувати і виходу нового смартфона.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.