Коли вийде Xiaomi Mi Band 6 і скільки за нього запросять

Коли вийде Xiaomi Mi Band 6 і скільки за нього запросять. Лідером в сегменті фітнес-трекерів є Xiaomi, чії Mi Band популярні і продаються мільйонними тиражами. Вже не за горами анонс Xiaomi Mi Band 6 і на ці вихідні з’явилася перша інформація про характеристики носимого гаджета. У числі нововведень був названий датчик вимірювання рівня кисню в крові і підтримка голосового помічника Amazon Alexa.

 

Слідом прийшла новина, що прем’єру Xiaomi Mi Band 6 варто чекати в червні і через місяць браслет повинен вийти на глобальний ринок. Якщо говорити про ціну, то нас орієнтують на суму $ 40. Швидше за все, це цінник на версію без NFC, а варіант з модулем для безконтактної оплати може коштувати на $ 5 більше.

 

Xiaomi Mi Band 6 повинен вийти в двох версіях, де одна буде позбавлена ​​модуля NFC, а ось друга його отримає. З великою часткою ймовірності компанія все ж виведе на глобальний ринок версію з NFC, де ця функція дуже затребувана. Фітнес-трекер повинен отримати трохи більший дисплей, ніж у Xiaomi Mi Band 5, а також вбудований GPS і пульсометр. Важливі зміни повинні відбутися за частиною фітнес функцій. Згадується, що кількість тренувань збільшиться до 30.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.