ПриватБанк розповів, як швидко оформити карту без походу в відділення

ПриватБанк розповів, як оформити Digital карту. ПриватБанк розповів, як оформити digital карту, не виходячи з дому. Процедура займе всього лише кілька секунд. Варто лише звернутися в додаток Приват24. Інформація про це розміщена в ролику на Facebook на сторінці банку.

У відео сказано, що такою карткою можна користуватися як звичайною картою. Але оформити її можна без походу в відділення, і без “пластику”. У повідомленні сказано, що таку карту можна додати до Apple Pay або Google Pay, а також зняти з неї готівку в гривні в банкоматі по QR-коду.

Крім того ПриватБанк розробив інструкцію як оформити або поміняти свою вже існуючу карту на digital. ПриватБанк підкреслює, що для цього абсолютно немає потреби виходити з дому.

Авторизуйтесь в Приват24;
Зайдіть в меню “Гаманець” і натисніть “Додати”, в запропонованому варіанті виберіть “Digital карта”;
Виберіть тип карти, який плануєте оформити ( “Кредитну” або “дебетову”), а також платіжну систему і валюту;
Нову карту ви побачите в гаманці протягом 10 хвилин і відразу зможете додати до Apple Pay або Google Pay.
Якщо ви хочете замінити пластикову карту на digital карту, то в інструкції варто вибрати спочатку карту, яку хочете перевипустити як digital карту, а далі пройти ті ж кроки, що і в замовленні карти.

Варто сказати, що у нової карти існує безліч переваг, наприклад її можна поповнити валютою в касі і ТСО (які працюють з валютою), попередньо авторизувавшись інший своєю пластиковою карткою або фінансовим телефоном. Для цього необхідно вибрати меню поповнити карту / мої карти / вибрати зі списку Діджитал валютну карту / ввести пін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.