Xiaomi Mi Band 6 повинен отримати вбудований GPS і безліч нових функцій

Потроху, але регулярно в Інтернеті з’являється різна інформація про підготовлюваний до випуску фітнес-браслеті Xiaomi Mi Band 6. Що вже встигли повідомити інсайдери про новинку?

Безліч нових функцій
Браслети Xiaomi під назвою Mi Band стали справжнім хітом починаючи з першого покоління. На цей раз ми готуємося до зустрічі шостого за рахунком покоління моделі, яка, що цілком логічно, буде носити назву Xiaomi Mi Band 6. Інсайдери стверджують, що в порівнянні зі своїм попередником новинка повинна отримати ряд нових функцій.

Перша інформація виходить від джерела, який публікує свої повідомлення з ника Magical Unicorn. Втім, багато чого це нам не принесло, так як розкрилося лише позначення коду і кілька функцій. Браслет знову повинен бути доступний в двох варіантах, але одна з них призначена для внутрішнього ринку Піднебесної.

Як і минулого разу, глобальна версія браслета, призначена для продажу за межами Китаю, на жаль, може бути позбавлена ​​таких функцій, як датчик вимірювання вмісту кисню в крові або чіп NFC. В 4-му поколінні передбачалося ввести підтримку безконтактних платежів, але, як це не прикро, ця підтримка була реалізована тільки в разі з китайською моделлю.

Чи буде глобальна версія знову відрізнятися від версії для внутрішнього ринку?
Xiaomi Mi Band 6 отримав робочу назву моделі Pangu. Воно було виявлено в коді 2 різних версій. Це буде китайська версія з чіпом NFC і, ймовірно, іншими додатковими функціями. Їй було присвоєно кодове ім’я XMSH16HM. Друга модель, ймовірно, є глобальною версією для решти світу з кодовою ідентифікатором XMSH15HM.

У новому пристрої ми повинні знову побачити більший дисплей і окремий модуль GPS, вбудований безпосередньо в сам браслет Mi Band. Крім більшого дисплея, є шанс, що виросте і його дозвіл. Воно повинно відрізнятися від оригінальних 126 x 294 пікселів, які у нас є в Mi Band 5, і, якщо вірити інсайдерам, може скласти 152 x 360 точок в разі Mi Band 6.

Незалежний власний модуль GPS повинен не тільки уточнювати статистику з різних видів спорту, але і працювати без участі смартфона. У новому браслеті повинна також бути присутнім завантаження смайлів і іконок, число яких може досягти 308.

Xiaomi Mi Band 6 цілком може отримати вищезгадану функцію вимірювання вмісту кисню в крові, очікується і голосовий помічник. Однак поки ці функції є тільки в китайських моделях. Подивимося, чи надасть Xiaomi на цей раз повну функціональність свого браслета або історія повториться.

Що стосується решти інформації, то доведеться ще трохи почекати з параметрами, рендерами, датою офіційної презентації і подальшим запуском.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.